eTwinning Proje Etkinliğimiz

eTwinning Proje Etkinliğimiz

18.02.2024 344

eTwinning Christmas Cards Exchange Project


2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz İngilizce Öğretmenleri Eyüp Can BALTÜRK ve Ayşe Şirvan GÜLDAL rehberliklerinde ''eTwinning Christmas Cards Exchange Projesi" okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Projemiz ile yabancı dil öğrenmelerini destekleyici ve geliştirici nitelikte içerikler bulunduran etkinlikler yapılmıştır. Okulumuz öğrencileri ile farklı ülkede okuyan, farklı kültürlere sahip öğrenciler arasında kültür etkileşimi sağlanarak öğrencilerimizin yabancı dilde okuma ve yazma becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır.

Amaç

Projemiz ile okulumuz öğrencilerinin gelişimine yardımcı olmak ve yabancı dil öğrenmelerini destekleyici ve geliştirici nitelikte içerikler bulunduran etkinlikler yapmak, okulumuz öğrencileri ile farklı ülkede okuyan farklı kültürlere sahip öğrenciler arasında kültür etkileşimi sağlamak, öğrencilerimizin bu kültürleri tanımalarını öğrenmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

Etkinlik

Okulumuz öğrencileri yılbaşı kartların iç kısmına yazdıkları yeni yıl dileklerini ve geleneklerini Fransa'da ki öğrencilere posta yoluyla gönderdiler. Fransa'dan da öğrencilerimize yılbaşı kartlarının cevapları gelmiştir.

Sonuç

Okulumuz öğrenciler ile yabancı ülke öğrencileri arasında kültürel etkileşim sağlanmıştır. Öğrencilerimiz yabancı kültürleri tanımıştır. Öğrencilerimiz yabancı dilde okuma ve yazma becerileri gelişmiştir.

 

Bu güzel ve anlamlı etkinlik için emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Ayşe Şirvan Güldal, Eyüp Can Baltürk'e ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

18-02-202418-02-202418-02-202418-02-202418-02-202418-02-2024