29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

29.10.2021 500

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bizlere emaneti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda kutladık. İlk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilerimiz, günün anlam ve önemine dair şiirler ve sözler okudular, Cumhuriyet marşları söylediler. Öğrencilerimizin gösterileri ilgiyle izlendi. Sınıf ve okul panoları Atatürk resimleriyle, bayraklarıyla süslendi.

Yüreğimizde Atatürk'e ve tüm şehitlerimize minnet duygusuyla, Cumhuriyeti yaşayıp yaşatarak güzel bir bayram geçirdik. Ayrıca anıt alanında yapılan törende yürüyüş yaptık, kutlamalara katıldık. Emeği geçen değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M. Kemal ATATÜRK