Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: OKULLARIMIZIN SADECE BİLGİLERİN ÖĞRENİLDİĞİ ORTAMLAR DEĞİL, bireylerin içinde yaşadığı toplumun mutlu, üretken, başarılı bir üyesi olmak için kazanacağı davranışların eğitimini aldığı bir kurum olduğunun bilinciyle, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN ARASINDA İLETİŞİM ENGELLERİNİN OLMADIĞI, bireylerin birbirine sevgi, saygı, hoşgörü ile yaklaştığı güven ve dürüstlük duygusunun hâkim olduğu bir okul ortamı içinde, YÖNETİMDE DAHİ OLMAK ÜZERE okulumuzda yapılacak tüm etkinliklere öğrencilerimizin ihtiyaç ve isteklerinin temel alındığı ÇAĞDAŞ okulumuzun hitap ettiği toplumumuzu, Başöğretmenimiz ATATÜRK’ ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine taşımak.

Misyon: Milli Eğitimimizin amaç, ilke ve hedefleri doğrultusunda, Öğrencilerimizi; Temel Demokratik Hakları, Kültürel ve sanatsal bilgileri öğrenmiş, bilimsel akıl yürütme ve kendini ifade etme yollarını kavramış, estetik duygusu gelişmiş, çevre duyarlılığına sahip, kendi ve çevresiyle barışık, gerçek yaşamın sorunlarını sanat, teknik ve beceriyle çözebilen, İYİ BİREY, İYİ İNSAN, İYİ YURTTAŞ olarak hayata hazırlayabilmektir.

Saatler: 06:50-12:30 12:40-18.20
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://iskyunusemreortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mah. 278/2 sk. İskenderun/ HATAY

Adres - Yunus Emre Mah. 278/2 sk. İskenderun/ HATAY

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık:67 km İlçe Merkezine Uzaklık:3 km